Servicii Funerare COMPLETE

medic

MEDIC CONSTATARE DECES

Este primul pas in momentul unui deces. Daca decesul a avut loc la domiciliu, este nevoie de un medic autorizat. Echipa noastra dispune de un medic privat care poate constata un deces la orice ora.

imbalsamare

IMBALSAMARE

Este un serviciu medical necesar, recomandat prin lege pentru protejarea defunctului (incetineste procesul de descompunere, distruge microbii si bacteriile din organism).

toaletare

TOALETARE

Toaletarea decedatilor presupune spalarea, imbracarea cu haine noi sau curate, dacă este cazul barbieritul.

transport

TRANSPORT FUNERAR

Transportul funerar poate fi efectuat numai de catre persoane sau firme autorizate. Va puteti baza pe noi pentru organizarea oricarui tip de transport funerar.

personal manipulare

PERSONAL MANIPULARE

Punem la dispozitia clientului, personal pentru manipulare in tot ceea ce inseamna procesul de inhumare.

restaurant

RESTAURANT-POMENI-CATERING

Daca nu aveti posibilitatea si timpul necesar pregatirii pachetelor pentru pomana decedatului sau a colivei, compania noastra va poate ajuta in pregatirea lor.

pomeni

ORGANIZARE POMENI SI PARASTASE

Organizam pomeni si parastase private. Avem o gama larga de meniuri. De la meniuri de post pana la meniuri de dulce, complete, conforme cu tainele crestin-ortodoxe.

coroane

COROANE FUNERARE SI ACCESORII

Va punem la dispozitie o gama larga de coroane de flori si alte accesorii.

ceramica

FOTOCERAMICA

Fotoceramica funerara este un element important in crearea unui monument funerar. Fiecare fotografie funerara este o nota personala adusa fiecarui monument funerar.

frigorific

CAPAC FRIGORIFIC

Capacele frigorifice sunt dispozitive considerate necesare mai ales in perioadele calduroase din an, cand temperaturile fiind mai mari, pot afecta, astfel ca procesul firesc de degradare fizica devine accelerat.

Pentru mai multe informatii si detalii, contacteaza-ne!
Pentru mai multe informatii si detalii, contacteaza-ne!
Product has been added to your cart